keskiviikko 2. tammikuuta 2019

Vuoden ensimmäinen kirja

ROBERT KIRKMAN & JAY BONANSINGA: THE WALKING DEAD - LASKEUTUMINEN

Hyytävä suosikkisarja saa jatkoa.

Kuvernöörin kukistuttua Lilly Caul nousee Woodburyn johtoon. Kun woodburylaisille selviää, että lähistöllä zombilauma on saartanut toisen selviytyneiden joukon, kaupunkilaiset lähtevät vaaralliselle matkalle auttamaan loukkuun jääneitä.

Mottiin jäänyttä ryhmää johtaa mystinen saarnamies Jeremiah. Pian käy ilmi, että pastoria ja hänen seuraajiaan varjostaa synkkä salaisuus.

Lillyn on jälleen pelastettava kylänsä, jota uhkaavat sekä kuolleet että elävät.
                                                             
                                                                     *
"Laskeutumisen, kuten koko kirjasarjan, vahvuus piilee kirjailijan taidossa kuvata sen maailmaa ja ylläpitää sävyä, rytmitystä ja muita tärkeitä osasia, jotka pitävät hyvän romaanin kasassa."

                                                      - Booklist
377 sivua.
***********************************************************************************
Minä kun luulin, että tämä kirjasarja oli jo saatu päätökseen. Oli mahtava ylläri, kun sain tietää, että taas on tullut uusi osa. Tämä oli ehkä toiseksi paras osa näistä TWD-kirjoista. 
Mukavaa, ettei Kuvernööri ole enää maisemissa.
Lilly ja Bob on hyvä pari pitämään Woodburyn pyörät pyörimässä ja nyt myös Tommy, poika, joka teki äärimmäisen teon suojellakseen Lillyä ja Bobia.

Tämä täyttää Helmet-haasteen kohdat: 1 ja 16.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...