perjantai 4. tammikuuta 2019

Transcendence (2014)

Tohtori Will Caser on tekoälyn johtava tutkija, joka työskentelee luodakseen koneen, jossa yhdistyvät kaikki olemassa oleva älykkyys sekä täydellinen valikoima ihmistunteita. Will Caserin kiistanalaiset kokeet ovat tehneet hänestä kuuluisan, mutta ne ovat tehneet hänestä myös ykköskohteen teknologian vastaisille ääriryhmille, jotka ovat valmiit tuhoamaan hänet. Vihollisten yrittäessä pysäyttää Willin tutkimukset, he tahattomasti auttavatkin häntä pääsemään tavoitteeseensa.
Willin vaimo Evelyn ja parhaat ystävät Max ja Joseph kohtaavat pahimmat pelkonsa, kun Willin läsnäolo kehittyy kaikkialla olevaksi vallanhaluksi.

Pääosissa Johnny Depp, Rebecca Hall, Paul Bettany ja Morgan Freeman

Scifitrilleri

***********************************************************************************
Tämäkin aihe alkaa olla jo aika kaluttu elokuvissa. Aina ku joku keksii uuden idean, sitä tunnutaan kopioivan muihinkin elokuviin. Tästä tuli mieleen taannoin katsomani Lucy, jossa Scarlett Johansson oli se valopää ja yllätys, yllätys Morgan Freeman se toinen valopää.
Freeman tunnutaan otettavan elokuvaan aina siksi turvalliseksi isä-hahmoksi, jonka ääntä kuunnellessa kaikki on sulaa vahaa. Ja jos ei ole, niin kuulijassa vika.

Johnny Depp saisi pysyä kaukana näistä rooleista.
Mukavampi häntä on katsella Jack Sparrow'n tai vaikka Willy Wonkan roolissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...