sunnuntai 28. lokakuuta 2018

Fifty Shades Darker (2017)

Jamie Dornan ja Dakota Johnson palaavat rooleihinsa Christian Greynä ja Anastasia Steelenä maailmanlaajuisen Fifty Shades-menestyksen toisessa osassa. Kun Christian yrittää houkutella Anastasian takaisin elämäänsä, tämä asettaa uudelle mahdollisuudelle omat ehtonsa. Näiden kahden rakentaessa luottamusta salamyhkäiset hahmot Christianin menneisyydestä ilmaantuvat kuvioihin. Jack Hyde ja Elena Lincoln ovat vakaasti päättäneet tuhota pariskunnan yhteiset tulevaisuudenhaaveet.

Pääosissa Jamie Dornan, Dakota Johnson, Eric Johnson, Kim Basinger.

Draama


***************************************************************************************
Tässä oli taas monta tyhmää epäkohtaa...
Miksi Anastasia huoli niin mutkattomasti Christianin takaisin? Miksi Leilan tapaus jäi niin pliisuksi vaikka aluksi vaikutti hyvinkin trilleriltä? Mikä Jack ja Christian vaikutti entuudestaan toisilleen tuntemattomilta vaikka selvästi tunsivat toisensa? Tai ainakin Jack tiesi millainen historia Christianilla on.
Seksikohtauksia oli selvästi lievennetty edellisestä elokuvasta, nyt parisuhde alkoi olla jo normaalin tasolla.
Hieman huvitti, kun Christian sanoi passittaneen Leilan psykiatriseen hoitoon, "jota hän tarvitsee". Eiköhän se olisi ollut Christianillekin paikallaan.
Kim Basingerin näyttelemä Elena Lincoln oli vastenmielinen, kuten kuului ollakin. Kesti vain hetki tajuta, että se todellakin on Kim. Kovasti oli rouvan naamavärkkiä muokattu sitten viime näkemän...
Joka tapauksessa hyvää jälkeä oli tehty ja mielenkiinto pysyi yllä lopputeksteihin asti. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...