tiistai 23. lokakuuta 2018

Alkukankeutta

The Walking Dead:n 9:s (ja kenties viimeinen?) kausi on lähtenyt käyntiin hieman tahmeasti. Nyt on ollut jotenkin liian sekavaa varsinkin sen suhteen, kuka johtaa mitäkin ryhmää. Johtajina ovat nyt ainakin Rick/Michonne, Carol, Maggie, Cyndie ja Daryl, vai oliko hän jo luopunut paikastaan..?
Leskirouva Maggiella alkaa otteet muistuttaa jo hieman Neganin tyyliä. Olihan se toki jo odotettavissa, että Gregoryn päivät päättyy, mutta että noin julkinen teloitus 😳
Jotenkin musta tuntuu, että Gregoryn teloitus ei ollut vielä mitään verrattuna siihen mitä tuleman pitää, kun Maggie ja Daryl ovat menossa Neganin (!!!) puheille. Miksi hemmetissä Darylin piti sekaantua siihen asiaan 😠 Antaisi nyt lesken mokailla ihan yksin.

Eilisessä jaksossa saatiin taas uutta mahdollista uhkatekijää juonen tihentämiseksi. Kenen kanssa Jadis oikein puhui? Mitä tarkoittaa A ja B? Kuoleeko Gabriel hyväuskoisuutensa takia? Kuka sillä helikopterilla lentelee?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...