torstai 1. marraskuuta 2018

Fifty Shades Freed (2018)

Jamie Dornan ja Dakota Johnson palaavat rooleihinsa Christian Greynä ja Anastasia Steelenä elokuvassa Fifty Shades Freed, joka pohjautuu kansainvälisen menestysromaanitrilogian kolmanteen osaan.
Vastavihityt Christian ja Ana uskovat jättäneensä menneisyytensä salamyhkäiset hahmot taakseen ja vaalivat erottamatonta yhteyttään ja nauttivat luksuselämästään. Mutta juuri kun Ana astuu rooliinsa rouva Greynä ja Christian oppii nauttimaan vakiintuneesta elämästään, uudet uhkat saattavat vaarantaa heidän onnellisen loppunsa jo ennen kuin se alkaa-

Pääosissa Jamie Dornan, Dakota Johnson, Eric Johnson, Rita Ora.

Draama
************************************************************************************
No niin, trilogia on nyt katsottu päätökseen.
Alkoi tulla jo korvista tuo rahoilla rilluttelu. Ekassa leffassa mentiin omalla helikopterilla, toisessa ja kolmannessa omilla lentokoneilla. Eli mitä enemmän on rahaa, sitä enemmän saastutetaan.
Nyt kun ajattelee, mitä elokuvista jäi viivan alle, niin ei juuri mitään.
Aika onttoja leffoja loppujen lopuksi. 
Kaikki ratkesi jotenkin liian helposti ja kivuttomasti. Hömppäromaaneissakin on enemmän draamaa.
Selvästikin ensimmäisen elokuvan aiheuttamaa kohua oli yritetty tyynnyttää (eka elokuva Fifty Shades of Grey, oli kielletty Malesiassa ja Yhdysvalloissakin elokuvaa kehotettiin boikotoimaan), koska nämä eivät olleet ihan niin rankkoja kuin eka osa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...