sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Paranormal Activity 4 (2012)

Kauhuelokuvasarjan neljäs osa jatkaa Katien ja Hunterin tarinaa. Nelsonien perheen naapurin lapsen läsnäolo tuntuu aiheuttavan yliluonnollisia tapahtumia talossa ja perheen tytär, Alex ja hänen poikaystävänsä Ben, alkavat dokumentoida tapahtumia.

Pääosissa Katie Featherson, Kathryn Newton, Matt Shively, Aiden Lovekamp ja Brady Allen.

Kauhu.

***************************************************************************

Nämä on tosi hyviä kauhuelokuvia. Ykkösosa teki suurimman vaikutuksen, sen jälkeen elokuvat on toistaneet itseään, mutta tähän oli saatu ripaus jotain uutta.
Elokuvista tekee mielenkiintoisen juuri tuo valvontakamerakuvaus ja käsivarakamerat. On kuin katsoisi hyytävää kotivideota.
Kaikki elokuvat menee silti samaa rataa, että ensin katsotaan puolitoista tuntia normaalin perheen ei-niin-normaalia arkea ja sitten alkaa lahtaaminen, mutta ilman verta ja suolenpätkiä.
Jos pidät kauhuelokuvista, jossa on maskinaamaisia häröjä, pelottelu perustuu veren suihkuamiseen ja punasilmäisiin hirviöihin, älä vaivaudu. Tämä on aidompaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...