maanantai 5. kesäkuuta 2017

Maleficent-Pahatar (2014)

Disneyn Pahatar on ennen kertomaton tarina Disneyn perinteisimmästä konnasta, joka tuli tunnetuksi vuoden 1959 klassikosta Prinsessa Ruusunen. Pahatar on nuori nainen, joka elää idyllistä elämää rauhanomaisessa kuningaskunnassa metsän keskellä, kunnes eräänä päivänä vieras armeija uhkaa maan rauhaa. Pahatar puolustaa kuningaskuntaa urhoollisesti, mutta joutuu petoksen uhriksi ja hänen puhdas sydämensä muuttuu kovaksi kuin kivi. Kosto mielessään Pahatar ryhtyy lopulliseen taisteluun valloittajakuninkaan seuraajaa vastaan ja langettaa kirouksen tämän vastasyntyneen tyttären, Auroran, ylle. Lapsen kasvaessa Pahatar tajuaa, että Auroralla on avain rauhaan kuningaskunnassa- ja samalla kenties avain Pahattaren todelliseen onneen. 

Pääosissa: Angelina Jolie, Sam Riley ja Elle Fanning.

Fantasia/toiminta.

*****************************************************************************

Tehosteiden ilotulitusta jälleen kerran. Jäin vain miettimään, että millaista kohdeyleisöä tälle elokuvalle oli haettu? Aika raaka pikkulasten silmille, liiaksi leukoja venyttävä aikuiselle, eli kai se sitten on tarkoitettu teineille. Jotenkin elokuva oli liian irrallinen... Prinsessa Ruusunen oli mukana, mutta ihan yhtä hyvin olisi voinut jäädä poiskin... Ääh. Ei tälle nyt tule hehkutusta.

2 kommenttia:

  1. Taisin katsoa tuota sivusilmällä, kun juurikin meidän teinit katsoi sitä. Jäi tietysti vähän sekavaksi kun ei koko aikaa katsonut, mutta loppuratkaisussa piti jännittää mukana - olihan siinä peräti lohikäärme :)

    VastaaPoista
  2. Eli teineille suunnattu leffa :) Ai, tykkäät lohikäärmeistä? No sitten sua varmasti kiinnostaa Eragon. Oletko jo katsonut sen?

    VastaaPoista

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...