tiistai 4. helmikuuta 2020

Salaseura

SAM CHRISTER: STONEHENGEN PERINTÖ

Salainen kultti, verisiä uhrimenoja, muinaista tietoa... Stonehengen mysteeri ei jätä rauhaan.
Upporikas tutkija ja kirjailija Nathaniel Chase ampuu itsensä ja jättää pojalleen Gideonille arvoituksellisen jäähyväiskirjeen. Gideon löytää myös isänsä päiväkirjat, jotka paljastavat järkyttäviä totuuksia sekä Chasen perheestä että Stonehengeen liittyvästä ikivanhasta kultista. 

Wiltshiren poliisin rikoskomisario Megan Baker huomaa tahollaan, että Chasen itsemurha, kadonneen miehen tapaus ja julkkistytön kaappaus kietoutuvat tavalla tai toisella Stonehengen kivien ympärille. Sillä välin kun poliisi tekee omia tutkimuksiaan, Gideon penkoo kultin tarkkaan varjeltuja salaisuuksia henkensä kaupalla. 

Kansainvälinen menestystrilleri Stonehengen Perintö vie hyytävälle lukumatkalle yhteen maailmanhistorian salamyhkäisimmistä paikoista.

413 sivua.
******************************************************************************************
Sain tämän luettua jo viime kuussa, esittely tulee hieman jälkijunassa.
Tämä kirja imaisi aika tehokkaasti mukaansa. Tarina oli sekoitus brittiläisistä rikossarjoista. Ja jos ne kiinnostaa, kiinnostaa tämäkin. 
Tarinassa oli puistattaviakin kohtia. Sillä ei kuitenkaan mässäilty vaan se oli aiheeseen sopivana lisämausteena.
Henkilöt muuttui likimain eläviksi ja siksi paljastukset yllättivät tarinan edetessä. 
Stonehengestä on monta eri teoriaa, miksi kivet ovat siellä niin kuin ovat ja keiden toimesta ne on aseteltu siten. Tuskin sitä koskaan kukaan saa tietää.
Tässä on yksi vaihtoehto...
Lue jos uskallat 😎

Lukuhaasteen kohdat 16: Kirjalla on kirjassa tärkeä rooli ja 37: Ajankohta on merkittävä tekijä kirjassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...