sunnuntai 23. helmikuuta 2020

Opas

JUPE JA MARKO KESKITALO & CHRISTIAN RÖNNBACKA: AAVEDATA - AAVETUTKIJAN KÄSIKIRJA

Veljesten Jupe ja Marko Keskitalo perustama Aavedata on paranormaaleja ilmiöitä tutkiva ryhmä. Se on jo vuosien ajan tutkinut ja tallentanut ilmiöitä, joita kansankielellä kutsutaan kummituksiksi. Aavedata tekee aina huolellisen taustatyön ja suhtautuu havaintoihinsa kriittisesti. Ryhmän tutkimuksia on voinut seurata sekä Youtubessa että tv-sarjassa Aaveiden jäljillä.
Aavetutkijan käsikirjaan on koottu neuvoja niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin paranormaalien ilmiöiden tutkijoille. Se käy läpi muun muassa tarvittavan laitteiston, lupakäytännöt, sanaston, työskentelyn tutkimuspaikoilla, analysointivaiheen sekä havaintojen julkaisemisen.
Samalla Aavedata kertoo jännittävimmät tutkimuskokemuksensa muun muassa Raatteen tiellä, Tampereen teatterissa, jäänmurtaja Tarmolla ja Tallinnan pahamaineisessa Patarein vankilassa. 
Kädessäsi on ainutlaatuinen opas, jonka neuvoilla otat turvallisesti ensiaskeleen omiin tutkimuksiisi ja pääset havainnoimaan oudoilta vaikuttavia ilmiöitä!

160 sivua.
**************************************************************************************************
Mielenkiintoinen opas, mutta toisaalta tuli mieleen, että lompakko on syytä olla kunnossa, jos alkaa tavallista kameraa parempaa välineistöä haaveilemaan.
Nämä veljekset tuntuu ohjelmien perusteella olevan todella jalat maassa-tyyppejä eikä ollenkaan sellaisia show-kohkaajia kuin amerikkalaiset kollegansa. Siksi näiden miesten ohjelmiakin on ollut mukava seurata.
Viihdyttävä kirja.

Lukuhaasteen kohta 6: Kirjan nimi alkaa ja loppuu samalla kirjaimella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...