maanantai 30. syyskuuta 2019

Equalizer (2014)

McCall, entinen salaisten operaatioiden kommando, on lavastanut kuolemansa voidakseen viettää rauhallista elämää Bostonissa. Ennen pitkää hän kuitenkin pyörtää vetäytymispäätöksensä pelastaakseen nuoren tytön nimeltä Teri, mutta huomaa pian joutuneensa napit vastakkain ultraväkivaltaisen venäläismafian kanssa . McCallin oikeudenjano herää hänen kostaessaan niille, jotka kohtelevat kaltoin heikompiaan. Jos jollakulla on ongelmia tai vastassa on ylivoimainen vastustaja eikä ole ketään muuta kenen puoleen kääntyä, silloin apuun kutsutaan McCall. Hän on The Equalizer - Oikeuden puolustaja .

Pääosissa Denzel Washington, Marton Csokas, Chloë Grace Moretz.

Trilleri.
************************************************************************************
Mucho macho-elokuva.
Denzel Washington on aina ollut vähän muita kovemman oloinen, mutta tässä hän pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Niin, että on vähällä heittää jo ylikin.

Aika omaperäistä ottaa tapporeissulle kaupan hyllyltä vasara ja viedä se aamulla pyyhittynä takaisin kun töihin menee tai nyskätä mafioso naulapyssyllä.

Elokuva oli aika synkkä niin aiheeltaan kuin miljööltään. Vettä sataa ja on pimeä... Kuppilan asiakkaat ovat tylsistyneitä, ketään ei huvita mikään...
Kakkososaakin voisi joskus ajankulukseen katsoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...