tiistai 10. syyskuuta 2019

Jokainen vuorollaan

TUOMAS KILPI: KUMMALLISTEN KUOLEMIEN KIRJA

Kummallisten kuolemien kirja kokoaa samojen kansien väliin erikoiset, oudot ja hätkähdyttävät kuolin tavat eri puolilta maailmaa. 
Olutsammioon hukkuva uimari, itsensä hammastikulla tappava kirjailija sekä matkustaja, jonka lentokoneen kapteeni hakkaa hengiltä palosammuttimella.... Nämä ja monta muuta tositapausta löydät tästä kirjasta.
Lisäksi kirja kertoo, missä on maailman suurin hautausmaa, miksi italialainen ruumisarkku on varustettu taskulampulla sekä millaiset ihmiset haluavat harrastaa seksiä kuolemansairaiden kanssa. 
Kummallisten kuolemien kirja paljastaa kuoleman hullut puolet ja auttaa nauramaan väistämättömälle.
Tämä on kirja, jonka kaikkien kuolevaisten kannattaa lukea.

Unohtakaa Tuomas Kilven 9 aiempaa kirjaa. Ne on luettu ja kuopattu.... Kuolemansa jälkeen Tuomas Kilpi tullaan muistamaan mm. elämäntyöstään BTJ Kustannuksen kustannuspäällikkönä. 
Kirjan elottomasta kuvituksesta vastaa legendaarinen Tex Hänninen.

136 sivua.

***************************************************************************************************
Ei tämä kirja ainakaan meitsiä saanut nauramaan. Ihmetyttämään kyllä, miten voi olla niin tyhmä, että esim. seisoo vettä täynnä olevassa ammeessa samalla, kun vaihtaa lamppua tai että miten voi olla niin huono tuuri, että salama lyö seitsemän eri kertaa samaan ihmiseen. Melkoinen sähköjänis... Maailmassa on varmasti enemmänkin kummallisia kuolemia kuin nämä 113 tapausta, mutta olihan näitä jo tässäkin.
Jos haluat lukea jotain hieman epätavallisempaa, nappaa tämä mukaasi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...