tiistai 24. syyskuuta 2019

Pay The Ghost (2015)

Pieni poika katoaa salaperäisesti Halloweenin aattona. Vuotta myöhemmin hänen vanhemmat alkavat kauhukseen kokea lapsen läsnäolon lähellään painajaismaisten näkyjen saattelemana. He aloittavat pojan etsinnät uudelleen ja pikkuhiljaa esiin nousevat synkät jäljet paljastavat heille kammottavan totuuden muinaisesta hengestä, joka herää henkiin jokaisena Halloweenina kaapaten uuden viattoman sielun henkimaailmansa kirotuksi vangiksi.

Pääosissa Nicolas Cage, Sarah Wayne Callies, Veronica Ferres, Jack Fulton.

Kauhu.
*************************************************************************************
No nyt oli pitkästä aikaa katsomisen arvoinen Cage-leffa.
Jotenkin tämä kuitenkin lässähti kohti loppua. 
Tuttua ja turvallista kaavaa noudatettiin koko elokuvan ajan ottaen mukaan mausteita mm. elokuvista Candyman, Twixt ja The Possession.
Elokuvasta jäi puuttumaan "se jokin", joka olisi saanut hiukset nousemaan pystyyn tai edes ihon kananlihalle. Nyt iho nousi kananlihalle vain lähinnä sen takia ettei Nicolaksen ja Sarahin kemiat natsanneet alkuunkaan. Cage itse oli hyvässä vedossa, että kunhan vain saisi kunnon rooleja niin vielä sieltä noustaisiin parrasvaloihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...