tiistai 19. maaliskuuta 2019

Luokkakokous 2 - Polttarit (2016)

Kaikkien aikojen reissu jatkuu! Niklas on aloittanut kuntoilun tai ainakin kuntoilusta somettamisen selvitäkseen lähestyvästä keski-ikäistymisestä ja avioliittohuolistaan.
Antti on kerännyt rohkeutta avioeron jälkeen ja aikoo palata deittailun maailmaan.
Tuomaksen ura muusikkona on laskussa, mutta häävalmistelut Leilan kanssa ovat täydessä vauhdissa.
Niklas ja Antti päättävät järjestää Tuomakselle kaikkien aikojen polttarit, mutta mutkia tulee matkaan ja pojat joutuvatkin lähtemään vanhan luokkakaverinsa hautajaisiin.
Pääseekö Antti treffeille? Pystyykö Niklas pelastamaan avioliittonsa Jaanan kanssa? Entä pääsevätkö Tuomas ja Leila naimisiin? On aika lähteä reissuun eikä tälläkään kertaa selvitä kommelluksitta.

Pääosissa Jaajo Linnonmaa, Sami Hedberg, Aku Hirviniemi.

Komedia.
************************************************************************************
Suomalaiset elokuvat perustuu hyvin pitkälti alapäähuumoriin ja se on jo ajat sitten alkanut kyllästyttämään. Jos ei elokuvaan muuta sisältöä saada kuin älyvapaita navanalusvitsejä, olisi parempi jättää tekemättä koko raina.
Aluksi tämä jopa nauratti, mutta ekan vartin jälkeen, kun sama lässynlässyn vain jatkui ilman parempaa sisältöä, elokuva jäi huonommalle seuraamiselle.

Elokuvan hauskin tyyppi oli Sami Hedbergin Antti. Hän vain tahtoi jäädä toisten, kovaäänisempien varjoon. 

Näyttelijäkaarti on outo sekoitus tunnettuja vuosikausia näytelleitä ja wanna-be-näyttelijöitä. Ei puuttunut kuin Juha Perälä... Miksi Anni "Jaajon työkaveri" Hautala oli saanut osan muttei Perälä?

Ei voi kieltää etteikö näistä elokuvista tulisi mieleen vielä huonompi elokuvasarja Kauhea kankkunen.

Elokuvahaasteen kohta 10.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...