tiistai 24. heinäkuuta 2018

Walter Mittyn ihmeellinen elämä (2013)

Ben Stillerin ohjaama ja tähdittämä draamakomedia Walter Mittystä - tavallisesta miehestä, jonka vilkas mielikuvitus muuttaa arkisen elämän uskomattomaksi seikkailuksi. Walter Mitty elävöittää tavallista, yksinkertaista elämäänsä uskomattomilla ja koomisillakin päiväunelmilla, joissa mikään haaste ei ole hänelle liian suuri: hän kiipeää jättimäisen jäätikön päälle tai pelastaa vanhuksen räjähdysvaarassa olevasta rakennuksesta. Kun Walter ei unelmoi, hän on sankarillisen alter egonsa vastakohta: tavallinen työpaineiden alla elävä kaveri, joka on liian ujo pyytääkseen nättiä työkaveriaan treffeille. Kun kohtalo puuttuu peliin, Walter joutuu sukeltamaan tosielämään ja lähtee matkalle maailmalle, josta tulee todellinen seikkailu, josta hän ei olisi osannut edes uneksia.

Pääosissa Ben Stiller, Kristen Wiig, Shirley MacLaine ja Sean Penn

Komedia, Draama, Seikkailu.
*********************************************************************************
Alku vaikutti lupaavalta, keskeltäkin vielä, mutta sitten tarina lässähti.
Viittaukset toisiin elokuviin, kuten Hancockiin ja Benjamin Buttoniin ei toiminut, vaikkakin olivat hauskoja mausteita.
Kohtaus jossa Sean O´Connell oli kuvaamassa lumileopardia ja lähti pelaamaan paikallisten kanssa jalkapalloa, sai itsessäni uinuvan maailmanmatkaajan heräämään syvästä unesta.
Voisi olla aika huikeaa elää edes joskus tuollaista elämää. Mennä vain sinne minne mieli tekee ja tehdä juuri sitä mitä huvittaa. Mutta tuohan on mahdollista vain niille, jotka ovat syntyneet kultalusikka suussa ja elokuvissa.
Vaikka tämä leffa nyt ei kantanut päähän asti, haluaisin katsoa vielä joskus toistekin 😏

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...