maanantai 16. heinäkuuta 2018

Kuka sellaista tekisi

SEPPO JOKINEN: KUKA SELLAISTA TEKISI

Ketäpä sellainen kiinnostaisi, että vilkkaan pyörätien kupeessa makaa joku rappioalkoholisti - vaikka tämä makaisi siinä tuntikausia. Vasta sitten kutsutaan poliisi, ja vasta sitten selviää, että mies on kuollut.

Poliisit ovat nähneet aivan liian monta vastaavaa tapausta, eikä heitä kummastuta, että mies saa pian kohtalotoverin. Ovatko uhrit vain uusia satunnaislukuja viinakuolemien tilastoihin? Komisario Koskinen on pian hyytävän varma asiastaan: joku on ryhtynyt ottamaan Hervannan rappioalkoholisteja hengiltä. Ja rikostutkijat voivat vain kysellä itseltään, kuka sellaista tekisi.

336 s.
*************************************************************************************
No nyt oli kirja, jossa oli sitä toivomaani parisuhdedraamaa, rikosta ja vauhtia.
Lopun takaa-ajo oli kuin elokuvasta.
Mutta oikeasti, mikä ihmisiä riivaa, kun näkevät ihmisen makaavan tien vieressä tai harhailevan yksin yöpaidassaan keskellä vilkasta katua, niin kukaan ei pysähdy kysymään onko kaikki ok? Siis tätähän tapahtuu ihan tosielämässäkin.
Onneksi tämä nyt oli vain fiktiota.
Nyt pidän taas tauon Jokisen kirjoista... jos maltan 😉

2 kommenttia:

  1. Tuon kirjan nimi aiheutti useammankin hämmennyksen muinoin töissä - uteliaat ohikulkijat kuuli nimen ja kyseli että mitä nyt on tapahtunu, kuka on tehny jotain :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! Hassuja seurauksia voi siis olla kirjankin nimellä :)

      Poista

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...