maanantai 5. helmikuuta 2018

Harry Potter - Suuri velhouskirja

Uppoudu upeiden Harry Potter-elokuvien maailmaan niin saat tietää, miksi joulutanssiaisten jääveistokset eivät sula, missä kaljuunat, sirpit ja sulmut oikeasti "valetaan", miten hevoskotkan ja näyttelijöiden välinen yhteistyö sujuu, kuinka Tylypahka luotiin valkokankaalle sekä mikä on ankeuttajien liikehdinnän salaisuus.
Harry Potter: Suuri velhouskirja on laadittu yhdessä J.K. Rowlingin menestysromaanit valkokankaalle siirtäneiden näyttelijöiden ja tuotantoryhmän kanssa. Kirja on lumoava, interaktiivinen kokemus, joka vie lukijan keskelle velhojen valtakuntaa ja paljastaa elokuvanteon salaisuuksia, ennen julkaisemattomia valokuvia ja kuvamateriaalia. Kirja on todellinen keräilykappale. Se on täynnä elokuvista tuttua materiaalia irrotettavina kopioina. Teos tutustutttaa lukijan ainutlaatuisella tavalla niin Harry Potter-elokuviin kuin elokuvamagiaa luoneisiin lahjakkaisiin jästeihin.

***************************************************************************************
Tätä kirjaa oli mukava lukea elokuvien katsomisen lomassa. Tuli paljon lisää tietoa elokuvien taustoista ja näyttelijöistä. Elokuvia on ollut tekemässä lukematon joukko ja se mitä tv:ssä nähdään on vain kalpea aavistus siitä mitä kulisseissa on tehty.
Kirjassa on hauskana lisänä esim. Dolores Pimennon "käskytauluja", joita Voro innokkaasti naulasi Tylypahkan seiniin, Hunajaherttua-kaupan karkkirasioita, kartta, josta näkee missä kukin kulkee (ei kylläkään toimi 😄) ja kirje, josta kaikki sai alkunsa. Kutsu Tylypahkaan, velhojen kouluun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...