sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Dinglet Venetsiassa (1999)

ANARKIAA JA RETTELÖINTIÄ!

Ikionnelliset Mandy ja Paddy lipuvat gondolilla Venetsian kanavia pitkin ja tutustuvat romanttisen häämatkakohteensa nähtävyyksiin.
Kotona Emmerdalessa Butch ja Zak ovat tukalassa tilanteessa - poliisi haluaa tietää onko Mandy varmasti kotona, niin kuin takuuehdot määräävät. Mutta tietääkö kukaan missä nuoripari on?
Dinglen kaksikko saa vastahakoisen Marlonin mukaansa etsimään Mandya kanaalien kaupungista. Hyvästi häämatkan rauha!

Odotettavissa on kaikenlaista kohellusta, kun Englannin suosikkiperhe törmää Italian sukuhaaraan ja yrittää pelastaa kunnon Bar Dinglesin sitä himoitsevalta joukkiolta. Koko ajan perässä hiippailee pahaenteisiä mustapukuisia miekkosia.
Miten Butch sekaantuu hulluun pussilasagnen myyntimieheen Reg Holdsworthiin? Ja missä hän oikein viettääkään yönsä? Toki mukaan mahtuu myös romantiikkaa - jopa muillekin kuin vastanaineille.

KATSO MITÄ MANDYN JA PADDYN HÄÄMATKALLA TODELLA TAPAHTUI?

Pääosissa Dominic Brunt, Lisa Riley, Mark Charnock, Steve Halliwell, Paul Loughran

Draamakomedia.
*********************************************************************************
Amanda Rose eli Mandy Dingle ei ole ollut enää vuosiin mukana Emmerdalessa, mutta muistan hyvin, kun hän lähti Paddyn kanssa häämatkalle. Oli hauska aikanaan katsoa tämä "spin off"-leffa silloin ja olihan se hauska nytkin. Tosin meidän videot on jo niin vanhat, että tämän joutui katsomaan mustavalko-versiona, mutta eipä silmät väsyneet 😊
Butchkin on kuollut jo ajat sitten, Zak on vanhentunut ja muuttunut harmaapäiseksi, Paddy on tukevoitunut ja kaljuuntunut, mutta Marlon ei ole muuttunut juuri yhtään. Hyvät on geenit Markilla. Tämä on ihan mukava pätkä, mutta tästä saa vain tosifani jotain irti, joten heille tätä suosittelen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...