perjantai 2. helmikuuta 2018

Harry Potter ja Kuoleman Varjelukset osa 2 (2011)

Eeppisessä finaalissa taistelu velhomaailman hyvän ja pahan voimien välillä laajentuu avoimeksi sodaksi. Panokset eivät koskaan ole olleet korkeammat, eikä kukaan ole turvassa.
Onko Harryn uhrattava kaikki lopullisessa välienselvittelyssä lordi Voldemortin kanssa?
Kaikki päättyy tähän.

Pääosissa Daniel Radcligge, Rupert Grint, Emma Watson, Ralph Fiennes, Alan Rickman, Tom Felton, Bonnie Wright, Maggie Smith, Matthew Lewis.

Fantasia.
**********************************************************************************
Nyt on Tylypahkan ja sen oppilaiden tarina katsottu finaaliin.
Ensinnäkin hirmuisen iso plussa elokuvista siitä, että Dumbledorea lukuunottamatta, näyttelijät pysyivät samoina alusta loppuun. Dumbledoren näyttelijä jouduttiin vaihtamaan tietenkin, kun Richard Harris kuoli. Siinä ei ole silloin vaihtoehtoja.
Severus Kalkaroskin sai surmansa 😢Mutta ehtipä onneksi tulla selväksi, ettei hän suinkaan ollut Potteria vastaan, ihan päinvastoin.
Remus, Tonks, toinen Weasleyn kaksosista ja moni muu menivät pilven reunalle...
Oli hienoa, että Neville Longbottom oli saanut lopussa ison ja tärkeän roolin ja jäi vieläpä eloon vaikka uhkaili Voldemortia 😄 Neville oli aiemmin pieni ja pelokas poika, mutta niin hänestä vain kasvoi vahva nuori mies 💪

Luna ei ollutkaan aikuisen Harryn vaimo vaan Ginny Weasley. Jotenkin tökerösti *pakko sanoa* maskattu tämä nuoriso aikuisiksi. Jotenkin liian klassisia, liian konservatiivisia.
Se jäi vähän kaivamaan, saiko Neville Lunan vaimokseen, kun hän oli tyttöön niin ihastunut 😊

Meitsi lähtee nyt Viistokujalle kermakaljalle. Soronnoo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...