lauantai 23. joulukuuta 2017

V/H/S/2 (2013)

Hyytävän hirveän V/H/S:n jatko-osassa kaksi yksityisetsivää murtautuu kadonneen opiskelijan asuntoon johtolankoja etsiessään. Etsivät löytävät asunnosta vinot pinot vhs-kasetteja.
Katsoessaan toinen toistaan kammottavampia nauhoja, etsivät tajuavat, että nuorukaisen katoamisen takana piilevät selkäpiitä karmivat, pimeät motiivit.

Pääosissa: Kelsy Abbott, Lawrence Michael Levine

Kauhu
****************************************************************************

Harvoin kauhu saa mua näin takajaloilleni kuin nyt. Aika typeriä tarinoita, kun oikein ajattelee, mutta nuo kypäräkamerat, autokamerat ja muut käsivarakamerat saa elokuvan tuntumaan liian todelliselta ja fiilis on ihan erilainen kuin perinteisesti kuvattu.
Jouduin katsomaan tätä monessa eri otteessa ja useampana päivänä, koska jostain syystä elokuva sai mut huonolle tuulelle aina kun pätkän katsoin.
Aioin ostaa miehelleni joululahjaksi gopro-kameran, mutta tämän katsottuani, kamera jäi ostamatta... Jos hermot kestää, niin katsoppa pois kuleksimasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...