maanantai 18. joulukuuta 2017

The Joulukalenteri

Legendaarinen The Joulukalenteri alkaa olla jo loppusuoralla.
Olin ihan intona kun sitä marraskuussa mainostettiin alkavaksi ja joka jakson olen myös katsonut (no rehellisesti sanottuna eilinen on vielä katsomatta, mutta tallennettuna).
Se naurattaa edelleen, erityisesti Kerttu Santanen. Niin tomera emäntä 😄
Jukka Kukkulan sukkamyyjä, Pentti Niikseen, sai viimeinkin ne torahampaat, kun sai hieman viinaa 😁 Olli eli Seppo Korjus näyttelee erittäin hyvin humalaista.

Moni asia oli jo unohtunut. Helpompi olisi sanoa mitä siitä muisti. "Olliii! Minä olen mistelinoksan alla!", It's hard to be a tonttumies-laulu", "Seikka on saletti" ja "Menen näyttämään anacondaa pihakuuselle" jäi elämään ekan kierroksen (vuonna 1997) jälkeen.

Mukavaa, että aikuisillekin on olemassa oma joulukalenteri 😊




5 kommenttia:

  1. Se on ihana! Näkyy vaan hankalaan aikaan mejän aikatauluihin, eikä voi tallentaa muutaku maksamalla ylimääräistä tallennustilasta. Meillä pitää maksaa jo siitä, että telkkariohjelmat näkyy, kun tulevat Maxivisionin kautta sillon ku tulevat. Antennia ei ole ollut käytössä enää vuosiin.
    Onneksi nää on youtubessa :)

    VastaaPoista
  2. Ai teillä on semmonen. Onko sielä siis ihan normaalit tv-ohjelmat? Ja lisäksi vissiin jotain normaalissa tv:ssä näkymättömiä ohjelmia? Kaupassa tämä näkyi olevan dvd:näkin myynnissä :)

    VastaaPoista
  3. No mie en tiiä mitä normaalissa teeveessä näkyy :) ei ainakaan mitään maksullisia kanavia näy (tai siis maksullisiahan ne kaikki meille on) mutta varmaan osapuilleen ne, mitä telkku.comissa on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis ne peruskanavat, toki telkku.comista saa muidenkin kanavien tietoja... sen tiiän, että travel ei näy, ja sieltä just tulis Bizarre foods with Andrew Zimmern, josta oon joskus tykänny.

      Poista
    2. Ok. Niin, maksutonta kanavaahan ei ole olemassakaan. Tuo ylevero on ihan syvältä kun se otetaan väkisin, ihan sama omistaako tv:n/radion vai ei.

      Poista

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...