torstai 31. joulukuuta 2020

Pitkän odottelun jälkeen...

 SEPPO JOKINEN: RÄÄTÄLÖITY RATKAISU

Kaksi vauhdikasta konsulttia pyörittää toimistoa, joka tekee likaisen työn. He sorvaavat halutut sopimukset ja laativat laskelmat, joiden mukaan kuntien veroeurot vaihtavat omistajaa ja työntekijät isäntää. Heiltä löytyy räätälöity ratkaisu kaikille, jotka maksavat tarpeeksi.

Mutta miten käy, kun valonarkojen bisnesten ammattilaiset riitautuvat keskenään? Ja miksi murrosikäinen poika makaa kuolleena ratapihan kiskoilla? Seppo Jokisen uusi rikosromaani vie komisario Koskisen takaisin töihin - sairasloman ja toipumisen jälkeen. Luvassa on intensiivinen tarina, jossa vuorottelevat rikollisten viha, uhrien ja omaisten kärsimys sekä yksin jääneiden nuorten hätä.

301 sivua.

***********************************************************************************
Syyskuun 7. 2018 luin edellisen Jokisen kirjan... Näin kauan kesti, että tuli mun vuoro lukea tämä kirja, joten suosittuja ovat.
Oli todella mukava lukea uusi "osa" Koskisen elämästä vaikka eihän miehellä hyvin pyyhki tässä. Jotain toivoa paremmasta kuitenkin oli.
Huomasin muutaman sivun jälkeen, miten olinkaan kaivannut näitä sankareita. Jokinen todella osaa kirjoittaa. Teksti on rentoa ja jouhevaa, tarina etenee koko ajan. Rikostarinat ja Koskisen oma elämä siististi limittyneenä. 
Tähän on hyvä lopettaa tämä lukuvuosi 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...