maanantai 21. joulukuuta 2020

Böööö!

 MIKA NIKKILÄ: SUOMEN AAVEMETSÄSTÄJÄT

Avattuasi tämän kirjan käsityksesi kuolemanjälkeisestä elämästä saattaa muuttua radikaalisti.

Lähde Suomen Aavemetsästäjien mukaan yliluonnolliselle matkalle Lapinlahden vanhaan mielisairaalaan ja Kytäjän kartanoon, Hämeen linnaan, Hatanpään kartanoon ja pariinkymmeneen muuhun aavemaiseen paikkaan. Saat kokea käytännönläheisesti, millaista jännitystä ja kauhua suomalaisen aavetutkijan elämä tuo mukanaan.

Valkeakoskelainen rajatiedon tutkija MIKA NIKKILÄ toimii päätutkijana Paranormal Investigations Group Finland- tutkimusryhmässä. Palava into sydämessään Mika etsii merkkejä tuonpuoleisesta ja jakaa rehellisesti kokemuksiaan ensimmäistä kertaa kirjan muodossa.

218 sivua + kuvasivut.

***********************************************************************************
Näitä Amerikan ilmiöitä putkahtelee välillä aina tännekin asti. Ensin oli Ghost hunterit tv:ssä ja yhtäkkiä niitä oli täälläkin. Tämä on toinen tunnetuimmista ryhmistä Suomessa.
Tälle veljesparille henget tuntuvat höpöttelevän vaikka mitä, kun vertaa miten vaitonaisia tv:n veljesparin (Aavedata) kohtaamat henget oli.
Mielenkiintoista luettavaahan tämä on mikäli aihe yhtäänkään kiinnostaa, mutta vielä kiinnostavampaa olisi jos unohdettaisiin nämä julkiset kohteet ja mentäisiin enemmän yksityiskotien puolelle. Varmasti saisi kirjan verran materiaalia kasaan niistäkin.
Yksi asia mua on aina vaivannut näissä julkisten tilojen hengissä. Miksi heitä ei käsketä menemään valoon, kuten yksityisasuntojen henkiä? Meneekö mahdollinen tulonlähde samalla?

Lukuhaasteen kohta 17: tutkijan kirjoittama kirja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...