maanantai 21. joulukuuta 2020

Hyvä vs paha

 DAVID SAFIER: TUOMIOPÄIVÄ ENSI TIISTAINA

Jeesus tulee, olethan valmis!

Jätettyään sulhasensa alttarille kolmikymppisellä Mariella ei ole muuta vaihtoehtoa kuin muuttaa joksikin aikaa takaisin lapsuudenkotiinsa. Kotona asuu isän lisäksi Svetlana, isän uusi ja hyvin hyvin nuori tyttöystävä - eläköön www.amore-easteurope.com. Bonuksena talossa on kattoremontti. 
Juuri kun elämä mataa pohjamudissa, sisään astuu ihana valo: Bee Gees-yhtyeen solistin näköinen remonttimies Joshua. Muodikas parta, lempeä katse, vahva kädenpuristus, pökerryttävä hymy ja hyvä takamus.

Menestysromaanillaan
Huono Karma David Safier sai Suomen tikahtumaan nauruun, ja Tuomiopäivä ensi tiistaina jatkaa samalla virneellä kertoen tarinan Jeesuksen paluusta maan päälle. David Safier sekoittaa Raamatun kertomuksia ja nykyajan elämää hulvattomaksi komediaksi, jossa enkeli rakastuu seksinnälkäiseen naiseen, helvetin herra kärsii burnoutista ja Jeesus ihmettelee, mitä ovat tangat. Kaiken tämän keskellä on tosin selviteltävä yksi hankalahko tilanne, maailmanloppu.

286 sivua.

***********************************************************************************
Tämä oli kolmas Safier jonka luin ja edelleen voittokulku jatkuu. Siis ihan mahtava ja paras näistä kolmesta lukemastani.
Jos olisin voinut, olisin nauranut ääneen liki joka sivulla, mutta kun luin tätä sängyssä, niin en halunnut herättää nukkuvaa miestä.
Tällä kirjailijalla huumorintajua löytyy. Tietysti on niitäkin, jotka tästä vetää melonit kärsäänsä, mutta mun mielestä tämä oli ainoastaan hauska ja taas todella hyvin tehty.
Lue miten George Clooney ja Emma Thompson liittyy tarinaan 😂
Ilmeisesti Safierilta ei ole suomennettu kuin nämä kolme... Pitääkö mun nyt opetella vielä saksankielikin? 😬

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...