perjantai 20. huhtikuuta 2018

Bridget Jones - Elämäni sinkkuna (2001)

Bridget Jones - elämäni sinkkuna on ratkiriemukas komedia elokuvien "Notting Hill" ja "Neljät Häät ja Yhdet Hautajaiset" tekijöiltä.

Eräänä uudenvuodenpäivänä  kolmenkympin virstanpylvään ohittanut Lontoon kaunistus Bridget Jones, krapulaisena ja yhä sinkkuna, päättää ottaa elämänsä hallintaan ja alkaa pitää päiväkirjaa.

"Päätös numero yksi: kymmenen kiloa painosta pois. Numero kaksi: mukava, järkevä poikaystävä eikä enää romanttisia suhteita tirkistelijöihin, suuruudenhulluihin, tunneköyhiin paskiaisiin eikä pervertikkoihin."

Päiväkirjan sivut pöllyävät kun Bridget Jonesin elämään tupsahtaa kaksi miestä, sovinistinen seksipeto Daniel Clever ja herkkä ja huomaavainen Mark Darcy.

Pääosissa: Renee Zellweger, Hugh Grant, Colin Firth, Jim Broadbent ja Gemma Jones.

Komedia.
**********************************************************************************
Tämä elokuva, jos joku kestää katsomista kerta toisensa perään, vaikka juoni on erittäin tuttu. Tähän elokuvaan on vain saatu niin täydelliset (britti-)näyttelijät ettei paremmista väliä. Olen aina ollut Mark Darcyn kannalla. Siitä ei mies paljoa parane ja sopii Bridgetille huomattavasti paremmin kuin pomonsa (myöh. ex-pomonsa) lipevä ja valehteleva Daniel. Sitten, kun soppaan lisätään vielä Bridgetin vanhempien melkein-ero-kelta-oranssi-punaisen-korukauppiaan kanssa on keitto huumoririkas ja viihdyttävä. Elokuvassa on huisin ihana loppu, kun Mark ja Bridget vihdoinkin ovat samalla aaltopituudella ja saavat toisensa idyllisessä lumisateessa.💕




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...