keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Harry Potter ja Salaisuuksien Kammio (2002)

Autot lentävät, puut taistelevat vastaan ja salaperäinen tonttu varoittaa Harry Potteria hänen jatkaessaan uskomatonta matkaansa taikuuden maailmassa.
Tänä vuonna Tylypahkassa hämähäkit puhuvat, kirjeet toruvat ja Harryn pelottava taito puhua käärmeille kääntää hänen ystävänsä häntä vastaan.
Kaksintaistelukerhosta villeihin ryhmyihin tämä kouluvuosi on täynnä seikkailuja ja vaaroja kun verinen teksti seinällä julistaa: Salaisuuksien kammio on avattu.
Tylypahkan pelastaminen vaatii Harryn, Ronin ja Hermionen kaiken rohkeuden ja taikakeinot tässä J.K. Rowlingin toisen kirjan taianomaisessa elokuvaversiossa.
Valmistautukaa viihtymään ja jännittämään Harry Potterin osoittaessa olevansa enemmän kuin velho, hän on sankari!

Pääosissa Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Kenneth Branagh, Jason Isaacs, Robbie Coltrane, Richard Harris, John Cleese, Maggie Smith, Alan Rickman, Julie Walters

Fantasia
************************************************************************************
Tätä katsoessa tuli mieleen ajatus, että mistä näitä ideoita on pursunnut Rowlingin päähän?
Koko ajan uutta ja hauskaa maustetta ilmestyy ruutuun.
Elävät maalaukset, Tällipaju, Alruunat ja uudet hahmot; Dobby, Professori Verso, Murjottava Myrtti, Hämäkäk, Basiliski, pari komistusta Gilderoy Lockhart ja Lucius Malfoy sekä se-jonka-nimeä- ei-mainita ja mainitsen kuitenkin: Voldemort.
Dobbysta tulee ehkä mieleen Klonkku, vaikka onhan Dobby nyt paljon suloisempi ja mukavampi olento.
Lapsikolmikko, Hermione, Harry ja Ron, on jo selvästi hieman aikuisempia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...