keskiviikko 25. lokakuuta 2017

100. jakso

Maanantaina nähtiin The Walking Dead:in 100. jakso.
Aloin oikein miettiä miten paljon niihin jaksoihin on mahtunut ja kuinka paljon onkaan hahmoja jo poistunut sarjasta...
Molempiin pohdintoihin on sama vastaus: paljon.

Esimerkiksi Carol oli alussa nyrkillä alistettu perheenäiti/kotirouva, jonka mies sai surmansa, kun kulkija tuli telttaan ja söi hänet elävältä. Carol yritti suojella tytärtään Sophieta, mutta Sophie katosi.
Sitten Carolista kuoriutuikin todellinen valkyria, joka on pelastanut yhden jos toisenkin hengen kylmäpäisyydellään. Ehkä hurjin tapaus oli se "Look at flowers", kun hän ampui Lizzien.

Carl, alussa pieni pelokas poika, mutta tapahtumien edetessä hän on kasvanut nuoreksi mieheksi, joka ei haasteita pelkää.

Hahmoista ehkä vähiten on "kasvanut" Michonne. Hän on aina ollut samanlainen tuimailmeinen, urheilullinen rastapää, joka tuntui hakevan paikkaansa uudessa maailmassa aina siihen asti, kun sai Rickin miehekseen.

Somessa pähkäillään, kuka hahmoista tekee comebackin. On annettu vihjettä, että joku alkupään hahmoista tulisi takaisin... Sehän piti olla jo selvä, että Glennin näyttelijä tulisi Glennin (kaksois?)veljenä, mutta nyt se ei sit kai olekaan varmaa. Ihme veivaamista.
Mä haluaisin nähdä Jimin. Hänen kuolemaansa ei ainakaan koskaan todistettu, että sikäli voisi olla jopa mahdollista hänen comebackinsä.
Eiköhän sekin asia jossain vaiheessa selviä.

Sen verran on pakko antaa risuja sadannelle jaksolle, etten ymmärrä miten Rick voi yhtäkkiä olla niin julmetun huono ampumaan, ettei osunut Neganiin vaikka hän oli kuin tarjottimella?? 
Matkaa oli 10-20 metriä eikä osu! Olis se nyt voinut edes käsivartta raapaista... siis ihan oikeesti hei...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...