keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Taikashow

Seppo Jokinen: Koskinen ja Taikashow

Seppo Jokisen  neljäs rikosromaani vie komisario Koskisen tukalampaan tilanteeseen kuin koskaan ennen.
Perhe-elämä on menossa täysin karille, eikä työkään tunnu maistuvan entisellä tavalla. Kaiken kurjuuden keskellä eräs selvinnyt itsemurhatapaus alkaa kiehtoa Koskista salaperäisellä tavalla. Showtaikurin avustaja on jättäytynyt junan alle, eikä naisen outo itsemurhakirje tunnu sopivan tapahtuman kuvaan. Kun Koskinen tapaa taikurin sattumalta, hän alkaa perehtyä tämän maagiseen maailmaan - eikä vähiten taikurin uuden avustajan lumoamana. Pian hän huomaa tutkivansa rikosta, joka liittyy aivan liian läheisesti hänen omaan elämäänsä.

******************************************************************************

Tämä oli vähällä jäädä lukematta, koska alku tuntui jotenkin niin tahmealta, mutta jatkoin sinnikkäästi ja paranihan se loppua kohti. Tämä oli ihan erilainen kuin muut tähän asti lukemani Jokiset. Tässä ei oltu poliisiasemalla juuri lainkaan.
Mitään tiivistunnelmaista rikollisjahtia tässä ei ollut, sitä jäin hieman kaipaamaan.
Nyt pidän taukoa näistä Jokisen kirjoista.

3 kommenttia:

  1. Oi, oon hieman kateellinen sulle, kun sulla on monta ihanaa Seppo Jokisen kirjaa lukematta...

    VastaaPoista
  2. :D Kirjoittakohan hän vielä uusia kirjoja Koskisesta? Aivan kuin olisin nähnyt uutuus-hyllyssä keväällä Jokisen kirjan, mutta en ole ihan varma.

    VastaaPoista
  3. Kyllä siltä vielä toistaiseksi on tainnut tipahtaa uusi Koskinen joka vuosi.

    VastaaPoista

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...