perjantai 28. heinäkuuta 2017

Kyllikin surma

ANNELI KARHUSAARI: KYLLIKIN SURMA

Reino Ojanperä eli Aappi haluaa kertoa tietonsa suurelle yleisölle. Ojanperä oli aikoinaan samassa työpaikassa kuin ne miehet, joiden epäillään syyllistyneen Isojoen surmatyöhön.
Hän on tarjonnut tietoaan aikaisemmin monelle taholle, mutta hänen kertomukseensa ei ole kukaan tarttunut aikaisemmin.
- Minä kerron vain sen, minkä minä tiedän asiasta, vakuuttaa Reino Ojanperä.

Tässä kirjassa muusikko ja musta auto-teoria selittää historian hämäriin vaipuneet asiat: Miksi Kyllikki Saaren kengästä löytyi poikkinainen sukka ja lanka kengän ympäriltä? Miksi Kyllikin kengät löytyivät syksyllä suohaudan ulkopuolelta paikoista, joissa ne eivät millään voineet olla kesällä tiiviiden etsintöjen aikana? Miten suohauta löytyi eli kuka antoi vihjeen? Miksi männynoksa oli suohaudalla?
Miksi Saaren kotiin tuli syksyn aikana kuusi kirjettä saman kirjoittajan kirjoittamana eri puolilta Suomea? Kuka kirjoitti kirjeet ja miksi? Miten selitetään se, että paikkakuntalainenkaan ei tuntenut pyörän piilopaikkaa yhtään paremmin kuin satunnainen ohikulkija?
Yhtä tärkeää löytöä surnapaikan läheisyydestä ei koskaan ole pidetty asiaan liittyvänä, vaikka se olisi voinut olla surmaajan löytymisen kannalta tärkein viesti!

184 sivua.

*****************************************************************************

Kyllikin tapaus on kiinnostanut ihmisiä vuosikymmeniä ja on varmasti yksi tunnetuimmista rikoksista mitä Suomessa on tehty.
Kaikilla on oma teoriansa tapahtumista. Tähän teoriaan voisin jopa uskoakin.
Tälläisten mysteerien kohdalla tulee mieleen, että miksi ei kysytä selvänäkijältä? Onko ne loppujen lopuksi vain rahastajia, jotka ei oikeasti tiedä asioista hölkäsen pöläystä?
Muistan kyllä kuulleeni radiossa joskus 25 vuotta sitten, miten selvännäkijä kertoi tapahtumien kulun. Hän kertoi surmaajan olevan jo itsekin manan majoilla. Niin tämä kirjakin väitti. Mitä mahtaisi joku täysin asiaan perehtymätön meedio sanoa?
Pitäisi lähteä käymään Kyllikin suohaudalla... Sielä on käynyt "muutama" muukin. Oletko sinä käynyt?

2 kommenttia:

  1. Joo kyllähän selvänäkijöille olis hommia rikospoliisissa, jos niistä jotain hyötyä siellä olis. Voisin olettaa, että oikeat selvänäkijät ei itse pysty näkemään sitä minkä haluaa, näyt tulee niinku tulee. Ja loput on niitä rahastajia. James Randi on luvannut maksaa miljoona dollaria sille, joka pystyy valvotuissa oloissa tuottamaan paranormaalin ilmiön, eikä kukaan ole sitä miljoonaa saanut sieltä haettua.

    VastaaPoista
  2. Joo, olen kuullutkin joskus tuosta James Randin jutusta. Eihän edes lusikantaivuttelija Uri Geller oo sitä saanu.

    VastaaPoista

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...