torstai 25. elokuuta 2016

Sean

Tänään juhlii
Sir THOMAS SEAN CONNERY
Syntynyt: 25.8. 1930 Fountainbridge, Edinburgh, Yhdistynyt Kuningaskunta

Sean tunnetaan parhaiten James Bondin roolista elokuvissa Salainen Agentti 007 ja Tohtori No, Salainen agentti 007 Istanbulissa, 007 ja Kultasormi, Pallosalama, Elät vain kahdesti.
Muita tunnettuja rooleja on elokuvissa Highlander, Lahjomattomat, Indiana Jones ja viimeinen ristiretki, Punaisen Lokakuun metsästys, The Rock - Paluu helvettiin ja Ansa viritetty, Ruusun nimi, Lancelot.
Parhaan miessivuosa Oscarin ja parhaan miessivuosa Golden Globen saanut elokuvasta Lahjomattomat, Parhaan miespääosa Baftan elokuvasta Ruusun nimi.
Connery vetäytyi julkisuudesta vuonna 2011.


3 kommenttia:

  1. Se paras Bond :)

    VastaaPoista
  2. Mulle oikea Bond on Roger Moore, mutta se johtuu varmaan siitä, kun ainoa Bond-leffa jonka oon katsonu alusta loppuun oli Mooren tähdittämä :) Connery on sit tuttu muista elokuvista.

    VastaaPoista
  3. Conneryllä on se sellanen pilke silmäkulmassa. En oo kattonu sen elokuvia montakaan, mutta The Rock-Paluu helvettiinin oon. Se oli hauska just Conneryn takia.

    VastaaPoista

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...