tiistai 9. elokuuta 2016

Kuka hän on?

Rauni-Leena Luukanen-Kilde: Kuka hän on?
Kirjan takakannen teksti:
"Jos leimaa ufot hölynpölyksi, pistää samalla päänsä pensaaseen. Se ei pitkän päälle auta, sillä jokainen joutuu ennemmin tai myöhemmin perimmäisten kysymysten äärelle. Silloin kysellään elämän tarkoitusta ja maailmankaikkeuden suuruutta."
Rauni-Leena Luukanen-Kilde on viime vuosina osallistunut lukuisiin avaruustutkimuksen ja ufologian kansainvälisiin kongresseihin. Tässä kirjassa hän käsittelee näiden kokouksien keskeisiä kysymyksiä sekä kertoo mm. lentäjien, astronauttien ja jopa Yhdysvaltain presidenttien kokemuksia ufoista - asioita, joista on visusti vaiettu julkisuudessa. Hän keskittyy erityisesti alan salaiseen aineistoon, johon on päässyt tutustumaan vain pieni valikoitu piiri suurvaltojen ylintä sotilashenkilöstöä ja maailman huipputiedemiehiä.
Ufot ovat todellisuutta, humanoidit ovat jo astuneet maan kamaralle.Näin kertoo Luukanen-Kilde tässä kirjassaan ja kysyy, miksi suurelle yleisölle ei....

*valitettavasti en voi kirjoittaa tekstiä loppuun, koska tekstin päällä on kirjaston tarra* :(

******************************************************

Tämä oli pienoinen pettymys. Suurin osa tekstistä oli niin tieteellistä, että olin jättää kirjan kesken. Sivistyssanakirjakaan ei olisi ollut turhaa vieressä.
Mutta, kun ajatellaan ufohavaintoja, niin miksi niistä suurinosa tuntuu tapahtuvan Yhdysvalloissa? Silti sieläkin kuitenkin kielletään niiden olemassaolo vaikka on Area 51 ja kaikki...  Mikä sitten on totta ja mikä keksittyä? Miksi tälläistä keksittäisiin ja käytettäisiin hirmuiset määrät rahaa ja aikaa niiden tutkimiseen "kun niitä ei kerta ole olemassa".
Oliko Rauni-Leena Luukanen-Kildellä oikeasti ollut ufokontakteja vai saatiinko hänet vain uskomaan ulkoavaruuden olentoihin ns. mindcontrolin avulla?
Tämä ei nyt juuri avannut asiaa sen enempää kuin mitä olin jo aiemmin lukenut.

3 kommenttia:

  1. Sehän nyt on selviö, että jos täällä on syntynyt elämää, niin on jossain muuallakin. Ihmiset vain tuntuu olettavan, että kaikki elämä universumissa olisi riippuvaista samoista asioista - happi, vesi, tietty lämpötila - kuin tämä elämä täällä... mutta se, että alieneita kiinnostaisi tulla tänne ja soluttautua "maalaisten" sekaan, kertoo vain omahyväisyydestä, kuvitelmasta että ollaan jotenkin erityisiä. Jos niitä olis niin ne olis jotain tarkoitusta varten, ja jos sellainen olis, niin se olis jo hommansa hoitaneet eikä lymyilis täällä. Salaliittoteorioiden piikkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fanitin muuten Luukanen-Kildeä teini-iässä täpöllä :)

      Poista
  2. Rauni-Leena oli tosi mielenkiintoinen persoona. Katsoin joskus jotain vanhaa ohjelmaa, jossa oli useampi vieras, Rauni-Leena yhtenä. He puhuivat paranormaaleista asioista ja kun tuli Rauni-Leenan vuoro kuuntelin häntä aivan lumoutuneena :D Olikohan se sitä kuuluisaa mind controlia? Todella uskottavasti puhui.

    VastaaPoista

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...