torstai 1. huhtikuuta 2021

Koskemattomat 2011

 Philippe on pyörätuoliin sidottu neliraajahalvaantunut miljonääri, kun taas Driss piittaamaton pikkukonna, mieluumin lorvii ja pössyttelee, kuin kantaa vastuuta. Silti Driss hurmaa tarkoittamattaan Philippen, kun tämä etsii itselleen uutta hoitajaa auttamaan päivittäisessä arjessa. Driss virkistyy uusista hulppeista asuinpuitteista, Philippen kuumasta punapääassistentista ja Kool and the Gangin musiikista, mutta ankeuteen vajonneen Philippen mielen kirkastaminen on jo haasteellisempaa. Driss haluaa isännälleen iloa, mutta hänen ajatuksensa Philippen hoidon tarpeista sotii muun henkilökunnan käsityksiä vastaan. Ryhdittömään poikaansa uupuneesta Drissin kasvattiäidistä, sen enempää kuin Philippen teiniangstisesta adoptoidusta tyttärestäkään, ei ole ainakaan avuksi.

Pääosissa Francois Cluzet, Omar Sy

Komedia

***********************************************************************************
Kun tämä elokuva ilmestyi, näin trailerin ja ajattelin "tämä pitää katsoa". Sitten se unohtui moneksi vuodeksi ja nyt vastaan tullessa tartuin tilaisuuteen.
Elokuva oli hyvä ja hauska, mutta jäi silti sisällöltään ontoksi. Tuntui kuin elokuvaan olisi yritetty mahduttaa liikaa eikä millekään jäänyt kunnolla aikaa. 
Suosittelen silti katsomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...