maanantai 24. elokuuta 2020

Menneisyyden haamut

 RUTH WARE: VALHEPELI

Luuletko tuntevasi ystäväsi? Ruth Waren maailmanmenestystrilleri vie lukijan synkälle rannikkoseudulle kylään, jonka meri uhkaa nielaista. Mutta merestä nousee myös salaisuuksia.

Isa Wilde saa tekstiviestin jota on pelännyt koko elämänsä. Hänen kouluaikaisen ystävänsä tarvitsee kirjoittaa vain kaksi sanaa.

Naiset kävivät aikoinaan yhdessä koulua, jossa pelasivat kahden ystävänsä kanssa Valhepeliä - leikkiä jossa voittaja sai ihmiset uskomaan mitä mutkikkaimpiin valheisiin. Mutta nyt selviää, että yksi heistä on valehdellut kaiken aikaa. Heidän salaisuutensa uhkaa paljastua.

414 sivua.

***********************************************************************************

Ruth Waren kirjat tuntuu olevan nyt "kaikkien huulilla" vai pitäisikö sanoa kaikkien käsissä. Olisin lainannut toisen kirjan, mutta se on aina jollain muulla lainassa, joten otin sen mikä oli saatavilla, että saisin hieman tuntua Waren kirjoitustyylistä.

Ja olihan tämä hyvä, hyytävä.... no ei mun mielestä, mutta koukuttava kyllä! Kirjassa häiritseviä (ja juonta eteenpäin viemättömiä asioita) oli mm. imetys. Miksi siitä oli pitänyt tehdä niin huomiota herättävä asia? 

Kaikenkaikkiaan kirja oli hyvä ja voin suositella sitä kaikille kirjojen lukijoille.

Lukuhaasteen kohdat 4: kirjan kannessa tai kuvauksessa on monta ihmistä, 21: pidät kirjan ensimmäisestä lauseesta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...