lauantai 23. helmikuuta 2019

Identity (2003)

Moninkertainen murhaaja odottaa teloitustaan, mutta hänen psykiatrinsa saa hänen tuomionsa viime hetkellä uudelleenkäsittelyyn.
Samaan aikaan joukko ihmisiä jää tulvan takia mottiin syrjäiseen motelliin ja pian yksi heistä murhataan. Poliisi on siirtämässä vankia toiseen vankilaan. Vanki pääsee karkuun ja hänestä tulee pääepäilty. Pian ruumiita alkaa tulla lisää.

Pääosissa John Cusack, Ray Liotta, Amanda Peet, John Hawkes, Pruitt Taylor Vince, Alfred Molina.

Trilleri/kauhu
**********************************************************************************
En ole enää pysynyt laskuissa mukana tämän elokuvan katsomiskerroissa, mutta monta niitä on. Jotkut elokuvat vain kestää katsomisen toisensa perään.
Tämä on rakennettu todella ovelasti.
Tuskin monikaan on osannut päätellä syyllistä ensimmäisellä katsomiskerralla.
Nautin suuresti katsoessani elokuvaa jossa katsojaa(-kin) huijataan näin huolella.
Roolijako on tehty onnistuneesti. Ehkä Amanda Peetin olisi voinut korvata jollakulla muulla, mutta se nyt on vain mun henkilökohtainen mielipide, kun en ko. näyttelijästä ole koskaan tykännyt.
John Cusackin hahmo tuo elokuvaan tiettyä turvallisuuden tunnetta, Ray Liotta taas lieromaisuutta. Monia eri persoonia, joita kaikkia yhdistää yksi asia...

Elokuvahaasteen kohta 4.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...