tiistai 8. toukokuuta 2018

Enkelten Kaupunki (1998)

Sydänleikkaus menee pieleen ja elvytysyrityksistä huolimatta potilas kuolee. Seth on enkeli, joka on tullut hakemaan sielua rajan taakse. Seth'n tekee vaikutuksen naiskirurgin kova yritys pelastaa potilaansa.
Seth haluaa muuttua kuolevaiseksi naisen takia, mutta haluaako nainen Sethin miehekseen?

Pääosissa: Nicolas Cage, Meg Ryan, Dennis Franz, Andre Braugher.

Draama
*******************************************************************************
Yhtä asiaa olen ihmetellyt kauan; Miten noin lahjaton näyttelijä on päässyt samoihin elokuviin niinkin tunnettujen nimien kanssa kuin Tom Hanks, Andy Garcia, Hugh Jackman, Kevin Kline, Nicolas Cage...etc. ja vielä vastanäyttelijäksi?
Joka elokuvassa hän on ihan samanlainen. Se ei kerro mun mielestä mitenkään näyttelijänkyvyistä.
No niin, nyt on saatu höyryt pois 😀
Elokuva on hienosti toteutettu, näyttävän näköistä kun iso ryhmä musta(!)pukuisia enkeleitä seisoo rannalla aamuin illoin. Päivisin ja öisin he istuskelevat milloin minkäkin rakennustelineen tai patsaan päällä korkeuksissa. Mutta silti elokuva jää pliisuksi.
Johtunee pääosaparin epäsopivista kemioista.
Käsikirjoittajan julmaa huumoria kuvastaa elokuvan loppu. Vihdoinkin he saavat toisensa...muutamaksi tunniksi. Liian siirappiseksi tämä rakkausdraama ei ehdi muodostua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...