torstai 21. syyskuuta 2017

Leffaraamattu

Juha Virkki: Sohvaperunan leffaraamattu

Kirjan takakannen teksti:

Elokuvien määrä televisiossa ja lukuisissa nettipalveluissa kasvaa huimaa vauhtia. Nyt vain pitäisi tietää, mihin leffaan aikaansa kannattaa uhrata.
Juha Virkin sohvaperunan leffaraamattu tähdittää ja arvioi sanallisesti reilusti yli tuhat elokuvaa mykkäklassikoista tuoreisiin 3D-tuotoksiin. Elokuvat on omin silmin nähty ja omin vankoin perustein arvotettu.

Sohvaperunan leffaraamattu on haku- ja lukuteos, joka viihdyttää ja kiihdyttää sekä elokuvansa tuntevia että "taidemuotojen äpäräpojan" vaikutuspiirin vasta tulleita.

***********************************************************************
Juuri tälläisten kriitikoiden takia perustin tämän blogin.
Suurinpiirtein kaikki hyvinä pitämäni elokuvat, jotka tässä kirjassa oli arvosteltu, lytättiin ja päinvastoin. Toki kaikilla saa ja pitääkin olla oma mielipiteensä, ei sillä, mutta miksi kriitikot aina haukkuu ne elokuvat, joista suuri yleisö pitää?
Aivan kuin se olisi niiden elinehto 😒
Ehkä heidän pitäisi opetella valitsemaan katsottava elokuva vallitsevan fiiliksen mukaan, eikä sen mukaan mikä on uusin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...