lauantai 14. tammikuuta 2017

Pedon jäljillä (2011)

Pohjois-Ruotsin Norlannissa tapahtuu raaka murha ja tapauksen tutkijaksi määrätään Tukholmasta henkirikosyksikön huippukuulustelija Erik Bäckström. Erik lähtee vastahakoisesti, kipeiden muistojensa saattelemana takaisin vanhalle kotiseudulleen.
Ensi näkemältä tapaus vaikuttaa rutiinijutulta, mutta pian pinnan alta paljastuu synkkä vyyhti, johon saattavat olla sotkeutuneet niin paikalliset metsästäjät, poliisi kuin Erikin läheisetkin. Tilanteen kärjistyessä tulehtuneet välit paikallisen poliisin, Torstenin kanssa ärtyvät entisestään ja lopulta edessä on pahempi painajainen kuin Erik olisi koskaan voinut kuvitellakaan...

Rooleissa mm. Rolf Lassgård, Peter Stormare, Annika Nordin ja Eero Milonoff.

************************************************************************

Tämä elokuva sattui osumaan mieheni ja mun leffailtaan.
Mies joka on hyvin herkkä niittaamaan pa**aksi katsomansa elokuvan, tykkäsi tästä. Se kertoo jo paljon :) Mä tykkäsin myös.
Oli jännä kuulla Stormaren puhuvan omaa äidinkieltään, kun on nähnyt hänet vain amerikkalaisissa elokuvissa ja sarjoissa.
Tämä oli jatko-osa Metsästäjät (1996) elokuvalle, jota en ole nähnyt, mutta ilmeisesti se ei haittaa, koska tätä pidetään itsenäisenä elokuvana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...