perjantai 8. heinäkuuta 2016

Remember me (2010)

On vuosi 1991. Äiti ja lapsi menevät metroasemalle. Miesjengi hyökkää naisen kimppuun ja tappaa hänet. Lapsi, Ally, näkee kaiken.

Hypätään vuoteen 2001. Ally on 21-vuotias, opiskelee yliopistossa ja elää isänsä agentti Neil Craigin kanssa. Samaa yliopistoa käy nuori mies nimeltä Tyler Hawkins, joka kaverinsa Aidanin yllytyksestä alkaa tekemään tuttavuutta Allyn kanssa. Tyler on aluksi vastahakoinen, mutta nuorten suhde syvenee ja he rakastuvat.
Allyn isä on ylisuojelevainen tytärtään kohtaan ja kun eräänä iltana Ally ei tulekaan kotiin eikä vastaa puhelimeen, isä huolestuu. Seuraavana aamuna kun Ally menee kotiin, hän saa turpiinsa... isältään. Siitä paikasta Ally muuttaa Tylerin ja Aidanin asuntoon.
Myöhemmin Allylle selviää, että hänen ja Tylerin suhde alkoi kaverien välisestä vedosta ja hän lähtee ovet paukkuen takaisin isänsä luo.
Aidan menee perässä ja kertoo idean olleen hänen ja että Tyler on tosissaan.
Ally uskoo Aidania, mutta ei näe enää Tyleria, koska hän on isänsä työpaikalla World trade centerissä 11.9. 2001.

Pääosissa Robert Pattinson, Emilie de Ravin, Chris Cooper ja Pierce Brosnan.





***********************************

Tämä elokuva ei säväyttänyt, ei vaikka oli monta hyvää näyttelijää. Liian sekavaa, eikä mitään saatu vietyä kunnialla loppuun. Toivottavasti Pattinson saa vielä joskus Edward Cullenin tasoisia rooleja eikä tälläisiä elokuvan täytteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...