keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Benidorm

Britit ne osaa halutessaan tehdä huikeaa komediaa, aivan kuin poliisisarjojakin. En oo enää aikoihin seurannut amerikkalaisia komediasarjoja, kun tosissaan alkoi ärsyttää se valmiiksi naurettu soopa. Pitävät ilmeisesti ihmisiä niin tyhminä, että laitetaan yleisö (nauhalta) nauramaan, että kaikki tietää missä kohtaa se "hauskuus" on. Kolmas kivi auringosta oli hauska, mutta ei siitä nyt.
Benidormista alkoi tänään uuden kauden jaksot, mutta en nähnyt kuin vähän loppua. Täytyy laittaa huomenna uusinta tallennukseen.
Sarjassa on, voisi sanoa, jokaiselle jotakin. Naisille silmänruokaa, miehille silmänruokaa, komedian ystäville hauskuutta jne.
Eilisessä jaksossa vieraili Joan Collins. Johan on mummelin naamaa kiristetty. Huudahdin kaverille ääneen, Katso! Alexis Colby :) En muistanu oikeaa nimeään vaan jostain takaraivosta tuli Dynastian roolinimi mieleen.
Keskeisessä roolissa oleva Garveyn perhe on hauska, etenkin Madge, joka elää elämäänsä täysillä vaikka välillä tulee takapakkia. Englantilaisissa sarjoissa monesti on se sarjan vanhin nainen paras hahmo, kuten esim. Downton abbeyssa ollut Violet Crawley (Maggie Smith).
Katsotaan nyt mitä Buck A. Roolla on hihassaan Madgea varten. Tuleeko siitä "uusi" Mel?
Ootteko panneet merkille Kennethin paitojen tekstejä? Eilenkin oli mm. "No gag reflex" :D Onkohan niitä tehty ihan vain sarjaa varten vai onko niitä oikeasti jossain myynnissä? Vaatii pokkaa pistää sellainen päälle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...