torstai 2. toukokuuta 2019

Bridget Jones's Baby (2016)

Nelikymppinen Bridget on jälleen sinkku erottuaan Mark Darcysta ja päättää keskittyä työhönsä ja vanhoihin ja uusiin ystäviin.
Hänen elämänsä saa uuden käänteen, kun hän tapaa Jackin, häikäisevän amerikkalaisen ihailijan, joka on kaikessa Darcyn vastakohta. Yllättävien käänteiden seurauksena Bridget huomaa olevansa raskaana, mutta asiassa on yksi pulma, hän on vain 50-prosenttisen varma isästä.

Pääosissa: Renee Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey

Draama/komedia
***********************************************************************************
Eipä yllättänyt, että tämä elokuva olisi saanut jäädä vaikka tekemättä, kuten etukäteen epäilin.
Elokuva aiheutti hieman myötähäpeää ja vaivautuneisuutta.
Bridget Jonesin eli Renee Zellwegerin ulkoinen olemus ei jotenkaan enää sovi tuollaisen höhlän rooliin. Oli kuin varjo entisestään. "Ylimääräisten kilojen" (joita ei mielestäni koskaan ollut) myötä on lähtenyt paljon muutakin, kuten kyky näytellä.
Daniel Cleaverin eli Hugh Grantin puuttuminen leffasta oli suuri virhe. Miksi se oli laitettu kuolemaan? Kirjassa hän muistaakseni oli vielä elossa, kun Mark Darcy (Colin Firth) oli siirtynyt ajasta ikuisuuteen ja Bridgetillä kaksi lasta.
Heppoinen juoni ei kantanut alkuunkaan.
Kaikki muut tuntui olevan hukassa paitsi itseään tyrkyttävä  Jack Qwant (Patrick Dempsey). Bridgetin vanha kaveritrio ja vanhemmat olisivat saaneet olla isommassa roolissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...