keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Mannaa kirjan täydeltä

JEFFREY ARCHER: ISÄN SYNNIT

VAIKUTTAVA TARINA SODASTA, RAKKAUDESTA JA PERHESITEISTÄ

New York, 1939. Tom Bradshaw on pidätetty epäiltynä veljensä murhasta. Kun manhattinilainen  huippujuristi Sefton Jelks tarjoaa apuaan ilmaiseksi rahattomalle Tomille, hänellä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin hyväksyä Jelksin vakuuttelut lievemmästä tuomiosta. Oikeudenkäynnin jälkeen Jelks katoaa ja Tomin ainoa mahdollisuus todistaa syyttömyytensä on paljastaa kuka hän oikeasti on.

Samoihin aikoihin nuori nainen matkustaa Englannista  New Yorkiin. Hän on päättänyt tehdä kaikkensa löytääkseen miehen, jonka kanssa oli aikeissa avioitua. Ainoa todiste siitä että mies on elossa on kirje, joka on ollut avaamattomana kokonaisen vuoden.

Isän synnit on Jeffrey Archerin maailmanmenestykseksi nousseen Clifton-kronikan toinen osa.

400 sivua.
************************************************************************************
Nyt se on todistettu, että Jeffrey Archer = laatua.
Tartuin tähän kirjaan sen nähdessäni niin, etten edes lukenut takakantta, enkä siis edes tiennyt tämän olevan sarjan toinen teos. No ainakaan mua se ei haitannut, mutta varmasti olisi saanut kirjasta vieläkin enemmän irti jos olisi lukenut Clifton-kronikan ensimmäisen osan ensin. Ja nyt pitäisi lukea kolmas, koska kirja jäi ilkeästi cliffhangeriin!
Olen lukenut Jeffrey Archerilta kolme vuotta sitten kirjan KANE JA ABEL joka vieläkin välillä pyörii mielessä. Niin taitava kirjailija tämä mies on. Kuten kirjan kannessakin mainitaan: "Ehkä aikamme paras tarinankertoja."
Kirjassa on mahtavasti jaoteltu päähenkilöiden tarinoiden kulku. Selkeästi, että varmasti tietää kenestä nyt puhutaan ja miten hänen tarinansa etenee.
Kirjan päähahmoja ovat Harry Clifton, Emma Barrington, Giles Barrington, Hugo Barrington ja Maisie Clifton. Kaikki erilaisia ja erilaisen kohtalon kolhimia.

Tartuhan tähän kirjaan niin saat miellyttävän lukukokemuksen 😊

Lukuhaasteen kohta 48.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...