perjantai 5. toukokuuta 2017

Why why why Delil.... Parvati?

Olen nyt tosi innostuneena seurannut Selviytyjien 20. kautta, jota on lähetetty Jim-kanavalla uusintana. Sankarit vastaan konnat.
Sankareihin kuului alunperin
Rupert
Colby
Amanda
JT
Candice
Sugar
Stephenie
Cirie
Tom
James

ja konniin
Coach
Jerri
Boston-Rob
Randy
Courtney
Sandra
Tyson
Russell
Danielle
Parvati

Mutta heimoneuvoston kokouksia on ollut jo niin monta, että yli puolet on pudonnu miltsijahdista pois.
Putoamisjärjestys on tähän mennessä ollut: Sugar, Stephenie, Randy, Cirie, Tom, Tyson, James, Rob, Coach, Courtney, JT, Amanda, Danielle ja Candice. Coachista lähtien on jääty juryyn.

Mua on mietityttänyt miksi James oli sankareiden puolella ja miksi taas Coach konnissa? Laittaako aika lehtikultaa muistoihin vai miksi ne tuntui olevan väärillä puolilla.
Sitten on taas näitä päivänselviä tapauksia, kuten ikisuosikkini Rupert, Colby ja Amanda kuului eittämättä sankareihin ja taas Rob, Russell, Parvati ja Sandra konniin (ts. vihatuimpiin kautta Selviytyjien historian).
Mutta sitä ihmettelen joka kerta heimokokouksen jälkeen...Miksi Parvati lähtee tuolta TAAS soihtu kourassa kohti leiriä, kun suunta pitäis olla jotain ihan muuta. Miten idiootteja kanssakilpailijat oikein ovat? Ensinnäkin Parvati on hyvä kilpailuissa (kirvelee tämän kirjoittaminen), mutta ennen kaikkea sellainen lirkutes, että siinä jää satakielikin toiseksi. Eikö sitä kukaan näe?👿 Kohta se on liian myöhäistä. Onneksi Russellin ja Parvatin liitto ei ollutkaan niin kestävä kuin kumpikin luuli ja säröjä on tullut väliin, mutta tuliko se riittävän ajoissa.
Yhtään en enää muista kuka näistä jäljellä olevista voitti, mutta ensi viikollahan se nähdään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...