tiistai 28. helmikuuta 2017

Expendables 3 (2014)

Barney Rossin johtama ryhmä saa vastaansa häikäilemättömän asekauppiaan Stonebanksin.
Kun Stonebanks sieppaa Rossin ryhmän uudet jäsenet, keikasta tulee henkilökohtainen, eikä henkilövahingoiltakaan vältytä.

Pääosissa Sylvester Stallone, Jason Statham, Mel Gibson, Dolph Lundgren, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Harrison Ford ja Arnold Schwarzenegger.

Toiminta/trilleri.

***********************************************************************

Nyt mun varmaan pitäisi kirjoittaa, että samaa rytinää kuin ykkönen ja kakkonen. Ei kannata vaivautua... MUTTA kyllä kannattaa vaivautua, varsinkin jos pitää näistä näyttelijöistä. Onhan se sitä samaa vanhaa, mutta kaikki jotka on kasvaneet katsoen näiden miesten tähdittämiä elokuvia, ei kannata missata näitä. Nyt oli Mel Gibsonin (Stonebanks) vuoro saada Syltyltä (Ross) turpiinsa.
Hyvin homma toimi edelleen kaikkien osalta.
Ja mikäli tykkää räjähtävistä tehosteista, heille tämä on nannaa :)

Expendables 4:sta ei ole vielä näyttelijätietoja kuin kolmen osalta. Nyt voi vielä arvuutella, ketä siinä nähdään. Mun veikkauksia (toiveita) olis John Travolta, Nicolas Cage, Michael Douglas, Tommy Lee Jones...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...