maanantai 5. joulukuuta 2016

The Walking Dead - Kuvernöörin tuho osa 2

Takakannen teksti:

Kuvernöörin hirmuvalta on tullut tiensä päähän.

Woodburyn asukkaat ajautuvat armottomaan ristituleen, kun kostoa janoava Kuvernööri lietsoo väkensä sotajalalle. Metsistä vaeltavat kulkijalaumat ja tuntemattomassa paikassa majaileva vihamielinen ihmisyhteisö pitävät kaupunkilaiset kiireisinä. Riittääkö Kuvernöörin propaganda pelastamaan Woodburyn, ja mikä on Lilly Caulin ratkaisu, kun menetyksen tuska käy liian raskaaksi?

"Ei herkkähermoisille. Tämä kirja käy piinaavalla jännityksellä, elävästi kuvatuilla verilöylyille sekä synkillä, brutaaleilla kohtauksilla."
- School Library Journal

******************************************************************

No nyt on TWD-kirjat luettu.
Kuvernöörin maallisen vaelluksen loppuminen oli samanlainen pettymys kuin sarjassakin. Ihan liian helpolla pääsi. Mutta toisaalta, Kuvernöörihän oli porukan sadistisin... Muille ei tullut mieleen kiduttaa häntä hengiltä. Michonne kyllä yritti.
Silloin kun luin kirjasarjan ensimmäistä osaa, ajattelin, että mun on saatava nämä kirjat myös omaan hyllyyn, mutta nyt se ei tunnu enää välttämättömältä. Onneksi on kirjasto 👍


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...