tiistai 16. helmikuuta 2016

Singosta päähän

The walking dead jatkui hyvin vauhdikkaalla jaksolla. Joidenkin mielestä jakso oli paras ikinä, ei minusta. Mutta ei huonoinkaan. Huono ja twd ei edes sovi samaan lauseeseen.

Ihana Daryl pelasti taas yhden tilanteen :) Koskaan ei voi tuudittautua siihen tunteeseen että ei ne voi kuolla, koska ovat keskeisiä hahmoja joten nytkin jännitin miten siinä käy kun Neganin porukka uhkasi Abrahamia, Sashaa ja Darylia.
Siitäpä sai Neganin porukka singosta. Jes!

Se mitä tapahtui Akexandriassa veti kyllä hiljaiseksi. En kyllä oppinut koskaan tykkäämään Jessiestä, Ronista enkä Samista, mutta etenkin Samin ja Jessien kuolemat oli kamalia tapahtumia. Ron teki viimeisenä temppunaan anteeksiantamattoman teon, jossa Carl menetti toisen silmänsä. Toivottavasti vain silmänsä eikä henkeään.

Glennin kohtalonkin luulin olevan sinetöity, kun hän harhautti kulkijoita Maggien ja Enidin takia. Onneksi Abraham ja Sasha ehti avuksi :) Ei Glenniä saa syödä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...