sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Suman purkua

Nyt täytyy laittaa samaan postaukseen useampi leffa, kun on päivitykset jääny muiden kiireiden jalkoihin.

BERNIE (2011)

Jack Blackin tähdittämä erilaisesti hauska elokuva hautausurakoitsijasta, joka ajatteli aina toisten parasta...tiettyyn pisteeseen asti...
Bernie Tiede ystävystyi kiukkuisen leskirouvan (Shirley MacLaine) kanssa. Vei häntä matkoille, teatteriin, konsertteihin, mutta leskirouva vain jatkoi kiukuttelua. Sitten Berniellä tuli mitta täyteen.
Bernie sai kovin innokkaan poliisinkin (Matthew McConaughey) vielä peräänsä.

Elokuva oli hauska sekoitus todellisia ihmisiä ja näyttelijäsuorituksia.





*********************************************************************************

VIHOLLINEN VUOTEESSANI (1991)


Tulipa katsottua tälläinen vanha elokuva uusiksi, jonka oon kattonu niin kauan aikaa sitten etten muistanu yhtään mitä elokuvassa tapahtuu.
Tässä oli jotakin hyvää nostalgiaa. Aina ei tarvita erikoistehosteita tai muita kommervenkkejä, että saaadaan kasaan riittävän hyvä trilleri.
Nuori Julia Roberts esitti aviovaimoa, joka oli elänyt usean vuoden perhehelvetissä aviomiehensä (Patrick Bergin) nyrkin alla.  Lopulta hän oli päättänyt lähteä ja toiminut pitkään miehensä selän takana. Sen nyt arvaa, ettei itseään jumalana pitävä mies sellaisesta tykkää...

*********************************************************************************

LIISA IHMEMAASSA (2010)

Mä oon vähä yllättynyt (ja pettynyt) ettei Tim Burton tämän parempaa elokuvaa saanut aikaan. Jotenkin se lässähtää kesken. Suuri osa hahmoista on tympeitä, mukaan lukien itse Liisa. Hahmoista ihanin on verikoira Bajardi.
Helena Bonham Carter taitaa nauttia noista mielenvikaisista rooleista. Niihin se kyllä sopiikin, mulla nousee aina niskavillat pystyyn kun näen sen. Tässä hän oli Punaisen kuningattaren roolissa.
Johnny Depp oli hullun hatuntekijän roolissa, mutta nyt jäi kyllä Deppinkin suoritus löyhäksi... Hurjat piilarit ei pelasta onnetonta suoritusta.

Eikös niissä Liisa Ihmemaassa-piirretyissä ollut joku muna muurin päällä? Vai muistanko ihan väärin? Tässä ei ainakaan sellaista ollut.
Ei lähellekään parasta Burtonia, mutta onpa katsottu.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...