torstai 23. tammikuuta 2020

Oikeuden Kasvot (2008)

Manhattanilla liikkuu sarjamurhaaja, joka valitsee kohteikseen oikeusjärjestelmän porsaanreikien läpi pujahtaneita rikollisia. Murhaaja jättää jokaisen kylmenneen ruumiin viereen johtolangan motiiviin: nelisäkeisen runon, joka perustelee murhan oikeutetuksi tapoksi.
Salaperäinen tappaja aikoo tehdä sen, mihin poliisit eivät pysty omin voimin - siivota kaupungin kadut pahantekijöistä lopullisesti.
Kokeneet etsivät Turk ja Rooster kutsutaan tutkimaan tapausta, joka saattaa hyvinkin olla mutkikkain rikosvyyhti heidän 30-vuotisella urallaan työparina. Turk ja Rooster seuraavat vähäisiä johtolankoja värväten avukseen huumediileri Spiderin, mutta pian jahdissa tapahtuu täyskäännös...

Pääosissa: Robert De Niro, Al Pacino, Carla Gugino, Curtis Jackson ja Brian Dennehy

Trilleri
**************************************************************************************
Taas elokuva joka toimii ekalla katsomiskerralla, mutta ei enää toisella yhtä hyvin.
En nyt pilaa keltään katsomisen iloa enkä siis paljasta mitään ratkaisevaa.
Pacino ja De Niro ovat olleet mukana huomattavasti paremmissa elokuvissa kuin tämä, mutta kyllä tämä silti kannattaa katsoa.
Elokuva on vähän sellaista kohkaamista ja hyppimistä, ettei siitä voi täysiä nauttia. Näin jälkiviisaana voi sanoa, että "Olisihan se pitänyt tietää. Vinkit oli selvät."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...