keskiviikko 27. maaliskuuta 2019

Palomino (1991)

JOSKUS RAKKAUS LÖYTYY SIELTÄ, MISTÄ SITÄ VÄHITEN ODOTTAA...

Samantha Taylor on lahjakas valokuvaaja ja onnellinen nainen, kunnes hän eräänä päivänä saa tietää, että hänen miehensä on uskoton. Hämmentyneenä hän matkustaaystävänsä maatilalle Kaliforniaan. Siellä hän aikoo tehdä valokuvareportaasin aiheesta "Nykyajan amerikkalainen cowboy". Tate Jordan, yksi tilan työntekijöistä, saa tehtäväkseen toimia valokuvamallina. Se on tehtävä, josta hän ei suuremmin piittaa. Ensi silmäyksestä lähtien  Samanthan ja Taten välillä on kitkaa, mutta intohimo odottaa aivan kulman takana.

"Palomino" pohjautuu maailman luetuimman kirjailijan, Danielle Steelin romaaniin. Kun kirja ilmestyi vuonna 1981, se oli USA:n bestseller-listalla 24 viikkoa.

Pääosissa Lindsay Frost, Lee Horsley, Eve Marie Saint, Rod Taylor

Draama



************************************************************************************
Jos on lukenut joskus Steelin kirjoja, tietää mitä odottaa.
Hunajalla kuorrutettua draamaa. Tässä tämä hunajadraama oli vain sijoitettu hienoon paikkaan, hevosranchille, joka ainakin minua kiinnosti enemmän kuin kovasti.
Luin tämän aikoinaan kirjana ja vaikka en ihan sanasta sanaan sitä muista, niin aika uskollisesti tämä kirjan tekstiä noudatti.
Tämä on sellanen ok sadepäivän leffa.

Elokuvahaasteen kohta 9.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...