sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Breaking The Bank (2014)

Charles Bunbury on Lontoon pitkäikäisen, mutta vastoinkäymisistä kärsivän Tuftons- pankin toikkaroiva johtaja. Pankin on perustanut hänen vaimonsa Penelopen suku. Johtaja vain on täysin ulalla pankin asioista...
Kun säälimättömät amerikkalaiset ja japanilaiset sijoituspankkiirit suunnittelevat kaappausta, Charles tekee riskisijoituksen, mutta ajaa pankin konkurssiin ja saa potkut. Koditon Charles solmii yllättäviä suhteita ja alkaa tehdä sijoituksia saadakseen sekä pankin että vaimon takaisin.

Pääosissa Kelsey Grammer, Tamsin Greig, John Michael Higgins.

Komedia.
**********************************************************************************
Ripaus Downton Abbey'a, englantilaista huumoria ja amerikkalainen pääosanäyttelijä. Mitä siitä sopasta tulee? No hauska, sopivasti erilainen komedia, joka ei juoneltaan pääsee hehkumaan, mutta näyttelijät vievät elokuvan hienosti loppuun asti.
Tähän oli ahdettu kaikki peruselementit, mutta silti siitä ei ollut tullut liian sekavaa.
Tamsin Greig oli elokuvan paras hahmo. Klassinen britti, joka ei jäänyt nyyhkyttämään sohvan nurkkaan vaan pisti ukot järjestykseen.
Ja ottihan hän vielä miehensäkin takaisin 😊

Elokuvahaasteen kohta 29


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...