torstai 5. maaliskuuta 2020

Se mieletön remppa (2020)

Maija ja Jalmari ovat haaveilleet yhteisestä purjehdusreissusta, mutta sitten Maija saa kuulla perineensä tätinsä kaiken omaisuuden mukaan lukien talon. He lähtevät katsomaan taloa ja Jalmarin estelyistä huolimatta Maija haluaa remontoida siitä heille yhteisen kodin. Siitä alkaakin vaiherikas ja rahaa nielevä projekti.

Pääosissa Sami Hedberg, Kiti Kokkonen

*****************************************************************************************
Kävipä nyt oudosti, kun meikäläinen löysi itsensä elokuvateatterista. Edellisestä kerrasta on jo niin kauan, etten edes kehtaa kertoa.
Mutta elokuvaan... Ensin risut; juoni oli heppoinen ja elokuvan kantavaksi voimaksi oli selvästi jäänyt pääosaparin koomikkotaidot. Jotkut kohtaukset oli jätetty hieman liian lyhyiksi, niistä olisi voinut tiristää vielä lisää hauskuutta.
Ruusut: en ole aikoihin nauranut elokuvaa katsoessa niin paljon kuin tätä katsoessa ja sen voin sanoa, että se teki hyvää. Hedberg pääsi viimeinkin loistamaan omassa elokuvassaan, eikä tarvinnut jäädä toisten varjoon.
Menkää ihmeessä katsomaan tämä leffa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...