torstai 26. maaliskuuta 2020

Vaihtoehtohistoria

Mietinkin mitä The Walking Dead:iin on mahdettu keksiä, kun Alphakin on viimein saatu pois muonavahvuudesta.
Jaksoja on kai ainakin vielä 4 jäljellä (enää 😭) niin pitäähän siihen saada muutakin sisältöä kuin mahdollinen Betan jahtaaminen.
No tässä jaksossa oli Michonnen vuoro kohdata menneisyyden demoninsa... Aika mielenkiintoinen ajatuskin toisaalta, että JOS Michonne ei olisi aikoinaan pelastanut Andreaa, hän tuskin olisi koskaan liittynyt Rickin porukkaan. Ja JOS hän olisikin liittynyt Neganin joukkoihin, niin noinko olisi käynyt, että se olisi ollutkin Michonne, joka olisi mätkinyt Abrahamin ja Glennin hengiltä? Tosin tuossa hän mäjäytti "itseään"...
Nyt sitten piinataan ajatuksella, löytääkö Michonne Rickin vielä elossa? Keitä olivat ne tarkoissa riveissä liikkuvat ihmiset...?
Sitä vain ihmettelen, miksi Michonne oli lähtenyt yksin viemään Virgiliä (kuvassa) etsimään miehen perhettä? Eihän niiden saisi koskaan lähteä yksin tuntemattomien matkaan... Ja taas meinasi käydä hullusti.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...